06 marts, 2017

Besøgsvisum til Danmark fra Thailand



Alle thailandske statsborgere skal have visum, hvis de vil besøge Danmark. De fleste visa til thaiere udstedes til turister og lignende, men der udstedes også en del besøgsvisa. En thai skal have et besøgsvisum, hvis han eller hun bliver inviteret af en dansk borger i Danmark eller en dansk statsborger.

De fleste ordner selv alle papirer, men nogle ønsker hjælp for at minimere risikoen for et afslag på visum til Danmark. Nogle ønsker også hjælp, hvis de allerede har fået afslag på et visum. Andre ønsker bare hjælp, fordi de ikke selv ønsker at rode med papirarbejdet. Og atter andre synes, at papirarbejdet virker uoverskueligt, besværligt eller bøvlet.

Consular Services Asia i Danmark kan hjælpe og vejlede i forbindelse med en ansøgning om visum til Danmark. De har medarbejdere i både Danmark og Bangkok, som hjælper med invitationen og ansøgningen samt rejseforsikring, flyreservation og de øvrige dokumenter. Kontakt Consular Services Asia.

Tekst og SEO af Slagelse Media og BlackWriters.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Vi er glade for enhver kommentar, men alle indlæg bliver evalueret, før det bliver udgivet, hvilket kan tage et par dage.